Wie doet mee
Bestuur

Het bestuur van Leven met blaas- of nierkanker is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de vereniging. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers die ervaring hebben met blaas- of nierkanker of een andere vorm van urologische kanker. Ervaring als patiënt of als naaste.
Hebt u een vraag aan het bestuur? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Ambassadeurs

De ambassadeur van Leven met blaas- of nierkanker onderhoudt contact met de urologisch/oncologisch verpleegkundige in het ziekenhuis. Patiënten hebben vaak al bij de keuze voor hun behandeling behoefte om te praten met lotgenoten. De ambassadeur helpt verpleegkundigen en patiënten vanuit zijn/haar ervaring als patiënt. U kunt de ambassadeur ook vragen om informatie te geven tijdens een patiëntenbijeenkomst in het ziekenhuis.
Wilt u contact met een ambassadeur? Stuur dan een e-mail naar de secretaris.

Facebook beheerder

Leven met blaas- of nierkanker houdt u ook via Facebook op de hoogte. U vindt ons via Facebook Leven met blaas- of nierkanker.

  • Vacature

    -

Lotgenotencoördinator

Wilt u contact met een lotgenoot? Bel 06 29 12 24 76 of stuur een e-mail.

Redactie

De redactie schrijft voor de digitale nieuwsbrief en het verenigingsmagazine. Daarin vindt u informatie over behandelingen en over het omgaan met kanker. U kunt zich gratis abonneren op de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Leden ontvangen ieder kwartaal het magazine. Wilt u dit magazine ook ontvangen? Word dan lid.

Wilt u uw ervaringen delen of informatie geven over nieuwe ontwikkelingen? Stuur dan een e-mail naar de eindredacteur.

Webmaster

De webmaster zorgt voor het beheer van deze website. Hebt u vragen over deze website? Neemt u dan contact op met de webmaster.