Wie doet mee
Bestuur

Het bestuur van Leven met blaas- of nierkanker is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de vereniging. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers die ervaring hebben met blaas- of nierkanker of een andere vorm van urologische kanker. Ervaring als patiënt of als naaste.
Hebt u een vraag aan het bestuur? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Ambassadeurs

De ambassadeur van Leven met blaas- of nierkanker onderhoudt contact met de urologisch/oncologisch verpleegkundige in het ziekenhuis. Patiënten hebben vaak al bij de keuze voor hun behandeling behoefte om te praten met lotgenoten. De ambassadeur helpt verpleegkundigen en patiënten vanuit zijn/haar ervaring als patiënt. U kunt de ambassadeur ook vragen om informatie te geven tijdens een patiëntenbijeenkomst in het ziekenhuis.
Wilt u contact met een ambassadeur? Stuur dan een e-mail naar de secretaris.

Facebook beheerder

U vindt Leven met blaas- of nierkanker ook op Facebook. Met Facebook maken we gemakkelijker contact mogelijk met en tussen mensen die kanker hebben (gehad). Berichten op Facebook zijn gericht op lotgenotencontact en het delen van interessant nieuws, zoals oproepen, deelnemen aan vragenlijsten en nieuws van de vereniging of van andere organisaties.

Lotgenotencoördinator

Wilt u contact met een lotgenoot? Bel 088 002 97 95 of stuur een e-mail.

Redactie

De redactie schrijft voor de digitale nieuwsbrief en het verenigingsmagazine. Daarin vindt u informatie over behandelingen en over het omgaan met kanker. U kunt zich gratis abonneren op de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Leden ontvangen ieder kwartaal het magazine. Wilt u dit magazine ook ontvangen? Word dan lid.

Wilt u uw ervaringen delen of informatie geven over nieuwe ontwikkelingen? Stuur dan een e-mail naar de eindredacteur.

Webmaster

De webmaster zorgt voor het beheer van deze website. Hebt u vragen over deze website? Neemt u dan contact op met de webmaster.