Hoe kan de zorg voor mensen met (uitgezaaide) blaaskanker worden verbeterd?
14 februari 2022

Wilt u uw ervaringen delen in een gespreksgroep op 24 maart 2022? Als u wordt behandeld voor blaaskanker krijgt u met verschillende artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis te maken.

Denk bijvoorbeeld aan de uroloog, de verpleegkundige en de oncoloog. Ze nemen allemaal een deel van de zorg en de behandeling voor hun rekening en spreken hierover met u. U hebt ervaringen opgedaan met de behandeling van blaaskanker, zowel in het ziekenhuis als hoe het is om verder te leven met blaaskanker.

Wij willen heel graag van uw ervaringen leren. Uw ervaringen geven ons inzicht in hoe de zorg voor mensen met (uitgezaaide) blaaskanker kan worden verbeterd. Wilt u ons hierbij helpen?

Op donderdag 24 maart 2022 van 11:00 tot 13:00 uur organiseert communicatiebureau Volle Maan in opdracht van Pfizer en Merck en in samenwerking met Leven met blaas- of nierkanker een gespreksgroep. Afhankelijk van de coronamaatregelen die dan gelden, is deze bijeenkomst online of bij Van der Valk in Breukelen (inclusief lunch). Onder leiding van een ervaren gespreksleider vragen we u naar uw ervaringen en denkt u mee over de vraag: hoe kan de zorg voor mensen met (uitgezaaide) blaaskanker worden verbeterd?

De bevindingen gebruiken we om de zorg voor blaaskankerpatiënten te verbeteren.

We zoeken mensen die recent zijn behandeld of nu worden behandeld voor (uitgezaaide) blaaskanker. We zijn in het bijzonder benieuwd naar de ervaringen van mensen die worden behandeld voor uitgezaaide blaaskanker. Deelnemers krijgen een reis- en onkostenvergoeding. Wilt u meedoen aan deze gespreksgroep? Stuur dan een e-mail naar Else Wolak, Leven met blaas- of nierkanker.
NL-AVEBL-00056 – goedkeuringsdatum 02/2022.