De zorg voor blaas- en nierkankerpatiënten, wat zijn uw ervaringen?
01 oktober 2020

Vandaag starten we een online peiling waarmee we op zoek gaan naar de ervaringen van mensen die blaas- of nierkanker hebben (gehad). Met deze vragenlijst willen we inzicht krijgen in hun ervaringen met de zorg en de ondersteuning die zij hebben gekregen tijdens hun diagnose, behandeling en het traject daarna. Daarnaast stellen we vragen over de informatievoorziening. Ook zijn we benieuwd wat iemand verwacht van een patiëntenvereniging voor mensen met blaas- of nierkanker.

Voor wie is deze vragenlijst?

Deze online vragenlijst is bedoeld voor álle mensen die blaas- of nierkanker hebben (gehad). Naasten kunnen de vragenlijst ook invullen. Via onderstaande button kunt u in ongeveer 10 minuten anoniem uw ervaringen delen. De vragenlijst stond open tot 20 oktober 2020.

Waarom deze vragenlijst?

De uitkomsten van de vragenlijst gebruikt Leven met blaas- of nierkanker om de belangen van blaas- en nierkankerpatiënten beter te behartigen. Maar ook om de ‘koers’ van onze patiëntenorganisatie beter te kunnen bepalen, zodat we nog meer van betekenis kunnen zijn voor patiënten. De uitkomsten worden eind november 2020 op blaasofnierkanker.nl gepubliceerd.

 

 

Medewerkers van ziekenhuizen kunnen hier de brief (pdf) downloaden.